Tip! reproductie schilderijen van goede kwaliteit.

logo-kunstreplica-3a

Goede kwaliteit reproductie schilderijen

Als u een reproductie besteld van een schilderij dan verwacht u uiteraard een reproductie te ontvangen van goede kwaliteit. Echter is dit niet altijd vanzelfsprekend.

Op het internet wordt u overspoeld met verschillende aanbieders. Alle bieden de zelfde producten aan en kwaliteit is bij de één nog beter als bij de ander. Dan is het heel begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Wellicht goed om te weten;
98% van de aanbieders die u vindt op het internet verkopen reproductie schilderijen die gemaakt worden in China. Ook Nederlandse en Belgische webshops importeren de kunstreproducties uit Azië. In China worden de reproductie schilderijen voor massaverkoop gemaakt waar niet of nauwelijks op kwaliteit wordt gelet. De schilderijen worden onder hoge tijdsdruk geschilderd met slechte kwaliteit materialen. En de veelal beloofde ‘echte olieverf schilderijen’ worden met goedkope acrylverf geschilderd.

Enkele voorbeelden van slechte reproductie schilderijen;

Cafeterras-bij-nacht-origineel-190x233px

Caféterras bij nacht van Van Gogh

-cafeterras-bij-nacht-china-190c279px

reproductie uit China

het-melkmeisje-origineel-190x212px

Het melkmeisje van Vermeer

melkmeisje-china-190x218px

reproductie uit China

terugkeer-van-de-verloren-zoon-origineel-190X244px.gif

De terugkeer van de verloren zoon van Rembrandt

Return-of-the-Prodigal-Son-china-190x228px

reproductie uit China

brug-te-arles-origineel-190x153px.gif

Brug te Arles van Vincent van Gogh

de-brug-van-langlois-van-gogh-china-190x151px

reproductie uit China

Wat is nou een ‘goede’ replica;
Een handgeschilderde reproductie zal nooit 100% gelijk zijn als het origineel. Echter een goede replica moet wel het gevoel geven dat je naar het originele schilderij kijkt. Om een goed replica schilderij te maken is het van groot belang dat bij het naschilderen de originele materialen en schilderstechnieken toegepast worden. Tijd, kwaliteit en vakmanschap maken daarbij het verschil tussen een goede en een slechte replica.

Geen import uit Azië maar kwaliteit;
Kwaliteit en service staan bij mij wel op de eerste plaats. Alle replica schilderijen maak ik in opdracht. Wel zo fijn voor u omdat ik het schilderij geheel naar uw wensen zal maken. Daarbij maak ik gebruik van hoogwaardig kwaliteit materiaal. Het schilderij komt uiteindelijk bij u aan de muur te hangen en daarom is het belangrijk dat u tevreden bent met uw schilderij.

Persoonlijke service;
Om misverstanden te voorkomen zal ik bij bestelling duidelijke afspraken met u maken over wat u verwacht en wat de mogelijkheden zijn. Vanaf bestelling tot aan levering bent u betrokken, zo weet u ten alle tijden waar u aan toe bent. Tijdens het schilderen stuur ik u foto’s zodat u het gehele schilderprocess kunt volgen, ook leuk voor u om te zien hoe uw schilderij wordt gemaakt. Als uw schilderij af is mag u aangeven of u tevreden bent. eventuele gewenste correcties zijn geen probleem, ik zal het schilderij met plezier voor u corrigeren. Eenmaal goedgekeurd wordt het schilderij afgerond en klaar gemaakt voor levering. Het schilderij wordt uiteindelijk op de door u gewenste dag netjes afgeleverd.

Voorbeelden van door mij gemaakte reproductie schilderijen;
Bekijk enkele voorbeelden van door mij gemaakte reproductie schilderijen. Daarbij leest u ook de reactie van de klanten. Klik hier voor voorbeelden.

Bestel een goede kwaliteit reproductie van uw favoriete schilderij ;
Ieder schilderij is uniek en heeft zo zijn eigen prijskaartje. Als u de prijs wilt weten voor een reproductie, vraag dan eenvoudig en geheel vrijblijvend uw offerte aan via het formulier hieronder. U ontvangt dan direct de prijs van het door u gewenste schilderij in uw mailbox.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s